USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

’’TOKAT’IN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN SÖZ VERDİM’’

’’TOKAT’IN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN SÖZ VERDİM’’
08-04-2014 10:32
Google News

Tokat’ın sorunlarını acilen çözerek insanların memnuniyetini en üst seviyeye çıkartılacağını ifade eden Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu  ” Profesyonel projelerimizi de hep beraberce Tokat’ımızda gerçekleştirmiş olacağız. Prensiplerimizden birisi çok çalışmak olacak. Kendimize, milletimize, Tokatlılarımıza ve şahsım anlamda Başbakanıma söz verdim

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu göreve başlamasını müteakiben tüm belediye personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.  Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen programa; Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Memur ve İşçi tüm belediye personeli tam kadro katılım sağladı.

30 MART YEREL SEÇİMLERİ ÜLKEMİZE VE TOKAT’IMIZA HAYIRLI OLSUN

Başkan Eroğlu yapmış olduğu konuşmada; “İnşallah bu güzel birlik ve beraberlik önümüzdeki 5 yılda yapacağımız çalışmalara da sirayet edecek, Tokat’ımızda da sizlerle hep birlikte öncelikle halkımızla bütünleşip daha sonra halkımızın duasını alan, gönlüne giren, Tokat’ı büyüten, güzelleştiren, Tokat’ın her şeyine birlikte ve beraber sahip çıkacağımız bir anlayışla çalışmayı çabalamayı gayret etmeyi Cenabı Allah bizlere ve sizlere nasip eder diyorum. 30 Mart seçimlerini geçirdik, geçtiğimiz Pazar günü Tokat’ımızda Türkiye genelinde yerel yönetimler seçimleri yapıldı. Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri seçildi. Bu seçimlerin hem Türkiye geneli hem Tokat’ımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizlerde Tokatlı hemşerilerimizin yüksek teveccühleriyle Belediye Başkanı olarak seçilmiş bulunmaktayız. Dört ay boyunca halkımızla beraberdik, birlikteydik, derdimizi ve yüreğimizi anlattık. İçimizdeki Tokat sevdasını anlattık. Tokat’ta yapmayı düşündüğümüz çalışmaları paylaştık ve 30 Mart’ta halkın hassas terazisine çıktık ve Tokatlılarımız bizi bu anlamda teveccüh gösterdiler ve 30 Mart’ta belediye Başkanı olarak seçildik. 2 Nisan tarihinde de mazbatamızı aldık. Hemen Tokat’ımızın manevi büyüğümüzün huzuruna gittik, Şeyh-i Şirvani Hazretlerinin vesilesi ile Allah’tan yardım talep ettik. Bu kutlu yolculukta üzerimizdeki bu büyük sorumluluğu hakkıyla yerine getirme talebiyle semaya ellerimizi açtık ve daha sonra belediyemize gelerek Çarşamba günü saat 15.00 itibariyle göreve başladık. Üç gündür görevimizin başındayız, inşallah çok kısa bir sürede zaten artık başlamış olduğumuz bu asli görevimizi daha da hızlı ve süratli bir şekilde devam edeceğimizi söylemek isterim. Biz Tokat’tayız, Tokat’ta yaşıyoruz, birbirimizi tanıyve biliyoruz. Birbirimizle hukukumuz var diyaloglarımız var” dedi.

BELEDİYECİLİK 7/24 ÇALIŞAN BİR İŞLEYİŞTİR.

Daha sonra kendi hayatından kısaca bahseden Başkan Av. Eyüp Eroğlu konuşmasının devamında; “ İçerisinde bulunmuş olduğumuz kurum ve işleyiş bugün Tokat’ın en önemli kurumlarından en sorumluluğu yüksek kurumlarından işleyişlerinden bir tanesi. Nüfus ve sayı itibariyle baktığımızda bugün gerçekten güçlü ve yoğun bir kuruma, belediyeye sahibiz. Yani belediyecilik baktığımızda birçok işi yapan bir kurum. Bir taraftan yol, asfalt yaparken diğer taraftan şehrin büyümesi yeni yeni alanlar oluşturması için imar alanları oluşturur. Diğer taraftan insanların sosyal alanlarında, yoksulun yanında açıktaki insanın yanında olur. Engellisinin yaşlısının yanında olur. Her türlü sosyal etkinlikler yapar. İnsanların sağlıklı gıda yemesi için denetimler yapar. Görünmeyen birçok işi vardır belediyeciliğin. Bununla beraber 7/24 çalışılan bir işleyiştir belediyecilik. İnsanların her türlü sorunlarına taleplerine çözüm bulunması gereken bir yer olduğunu da buradan belirtmek istiyorum.”dedi.

İNSANLARIN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR

Göreve başlamasının 4. Gününde, mesai arkadaşları ile akşam yemeğinde  bir araya gelen Belediye Başkanı Eroğlu  “Peygamberimizin dediği gibi ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ ve ‘İki günü eşit olan ziyandadır’; yani ticarette yapsak, ebeveyn de olsak hep faydalı olanı yapmakla mükellefiz. Hazreti Ömer’in dediği gibi; ‘Fırat’ta bir kuzuyu kurt kapsa hesabı Hz. Ömer’den sorulur derya, bunun gibi, bir ipin dahi hesabının sorulduğunu belirtmesi gibi işimizin zolduğunu, sorumluluğumuzun çok olduğunu bilmemiz lazım. İnsanların bizden istekleri var, talepleri var. Burada yaptıklarımızın ve yapamadıklarımızın hem bu dünya da insanlar nezdinde hem de diğer dünyada Cenabı Allah nezdinde sorulacağının hiç şüphesinin olmadığını da belirtmek istiyorum. Önümüzdeki beş yılda bunları biz nakış nakış öreceğiz, bu konuda sizlere güveniyoruz. El ele kol kola tüm bu zorlukların üstesinden gelirken diğer taraftan da sorumluluğumuzu yerine getirip hem insanların hem de Allah’ın rızasını almayı da kendimize en önemli hedef çizdik.” dedi.

TOKAT’A DAİR SEVDAMIZ VAR

Başkan Eroğlu, Tokat’ımızın Sorunlarını acilen çözerek insanların memnuniyetini en üst seviyeye çıkartılacağını belirterek ” Profesyonel projelerimizi de hep beraberce Tokat’ımızda gerçekleştirmiş olacağız. Prensiplerimizden birisi çok çalışmak olacak. Kendimize, milletimize, Tokatlılarımıza ve şahsım anlamda Başbakanıma söz verdim. Bu konuda Tokat’ımızda iyi bir başarı elde edeceğimizden hiç şüphemiz yok. Bizler başarmaya söz verdik, her yönden başarmak zorundayız, Tokat için biz bunu yapmak zorundayız. Bu memleketimizin daha büyümesi ve daha güzelleşmesi lazım, bu konuda sizlere güveniyorum. Yanlışlar eksiklikler olabilir, bunları birlikte beraberce düzelteceğiz. Önümüzdeki günlerde Tokat’ın şahlanacak,  hizmetlerde coşacak. İçimizde bir heyecan var, Tokat’a dair sevdamız var. İnşallah sizinle beraber bu azmi ve sevdayı birleştirdiğimiz de ne dağlar aşacağımızı neler yapabileceğimizi belirtmek istiyorum. İçimizin kıpır kıpır olduğunu yüreğimizin sevda dolu olduğunu bilmenizi istiyorum. Bir taraftan belediyemizin gelirlerini artırıp, diğer taraftan merkezi hükümetimizden projelerimizi çok önemli destek ve katkılar alıp, özellikle bir işletmecilik ve ticarethane mantığıyla belediyemizi yönetip Tokat’ta bir güzellik oluşturacağımıza canı yürekten inanıyorum. Bu tür toplantılarımız, eğitim seminerlerimiz devam edecek. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEHRİMİZE HİZMET EDEN TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

Belediye Personeli ile bir araya gelen Av.Eyüp Eroğlu,  Tokatta bu güne kadar hizmet etmiş olan tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiği konuşmasında “içinizde eski Belediye Başkanlarımızdan İsmet Saraçoğlu ile, Hüdayi Sayıbaş ile, Nizamettin Aydın ile ve son olarak da Adnan Çiçek bey ile beraber çalışmış personeller var. Ben bu vesile ile şimdiye kadar şehrimize hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza ve siz değerli personellerimize çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.”dedi. Başkan Av. Eyüp Eroğlu’nun konuşmasının ardından söz almak isteyen personeller kendi duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Program sonrasında Başkan Eroğlu tüm personeli tek tek uğurladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
E-GAZETE TÜMÜ
aydem
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47